Home Nieuws Digitale Televisie
Officiële lancering Bhaalu in vlaanderen.
Vrijdag 22 November 2013 21:56
 
Right Brain stelt haar consumentenproduct Bhaalu officieel voor. Bhaalu is een Collaborative Video Recorder (CVR) waarmee je het nieuwe televisiekijken kan beleven. Met Bhaalu kan je eenvoudig alles opnemen van je bestaand tv-abonnement; en dat de hele dag door. Je kijkt dan wanneer en waar het je zelf uitkomt. Je kan vanaf heden kijken via Bhaalu Mobiel, Bhaalu Stick en de Bhaalu box. Client software voor PC en Mac komen er binnenkort ook nog aan.
 
BhaaluTV vanaf heden te vinden op android
Donderdag 03 Oktober 2013 13:15

 

 

Vanaf heden is BhaaluTV ook beschikbaar voor android, alleen tablets worden ondersteund als je naar compatibele toestellen gaat kijken. Na de installatie kan je de registratie voltooien en krijg je een proeftijd van 8 uur.

 
WeePeeTV's zenderaanbod breidt uit met Ned 1, 2, 3
Dinsdag 11 Juni 2013 16:18

WeePeeTV, de over-the-top-aanbieder die eind vorig jaar lanceerde met een beperkt aanbod breidt haar zenderpakket uit met de 3 televisiezenders van de Nederlandse Publieke Omroep, Nederland 1, 2 en 3. Volgens CEO Andrew Turner zijn deze zenders toegevoegd op vraag van de gebruikers, die historisch opgegroeid zijn met de Nederlandse publieke zenders. 

Het volledige lijstje van zenders is nu: VTM, 2BE, één, Canvas, Ketnet (deze zijn vast), Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, Acht, BBC Entertainment, BBC One, BBC Two, KanaalZ, Al Jazeera, RTP International, VoxAfrica, JIM tv, Vitaya, vtmKzoom, Life!TV, The Player Channel, Focus TV, TVLimburg, atv, PebbleTV, TV Oost en AFTV.

De nieuwe kanalen zijn meteen toe te voegen/te wisselen bij bestaande en nieuwe abonnementen. Grote afwezige blijven echter voorlopig VT4 en Vijf, en het ontbreken van HD-kanalen.

Neem deel aan de discussie betreffende WeePeeTV op het forum! 

 

 
WeeBox
Donderdag 09 Mei 2013 15:14

 

 

 

De weebox is een goed apparaat, overal waar een ethernet aansluiting en een tv is kan je deze zonder moeilijkheden aansluiten. De opstarttijd is wel 40 seconden (zowel koude start, als start vanuit standby), maar het zappen zelf gebeurt op een second. Het toestel heeft een verbruik rond de 5W en in standby is het verbruik 0.1W.

Er zit geen harde schijf in verwerkt dus opnemen is niet mogelijk, er is wel de mogelijkheid om een flashdrive aan te sluiten tot 32GB (maar zal ook niet werken volgens mij). De reden dat er geen harde schijf in zit, is een overeenkomst tussen weepee en de zenders, het toestel mag niet in staat zijn om programma's op te nemen. Pauzeren gaat dan weer perfect, echter verder en terugspoelen gaat niet.

Ik heb vernomen dat de onderhandelingen met vier en vijf aan de gang zijn. Doordat vier en vijf niet in het zenderpakket zitten, is het product voor een best groot publiek geen waardige vervanger voor kabel of iptv. De dag dat de vlaamse zenders compleet te kiezen zijn bij weepeeTV, dan zou dit best een succesformule kunnen worden!

Meer vindt u in ons forum:

http://userbase.be/forum/viewtopic.php?f=35&t=37700
 
WeepeeTV: Eerste blik op de WeeBox
Dinsdag 05 Februari 2013 14:37

Dat over-the-top-televiesie-aanbieder WeepeeTV de huiskamer wilt veroveren weten we sinds de lancering van hun product iets meer dan een maandje geleden. Dat dit niet zou lukken zonder hardware-support om non-smart-tv's te bedienen was al langer duidelijk. Een voorlopige oplossing via een iOS-device en AppleTV was al beschikbaar, maar daarnaast was Weepee NMV ook bezig met ontwikkeling van een eigen set-top-box: de WeeBox.

De eerste beelden van deze STB zijn nu beschikbaar, zonder echter specificaties of mogelijkheden van het toestel vrij te geven. Het toestel zélf is iets groter dan een Apple TV, maar bevat alvast geen harde schijf of andere vorm van mass storage. 

 

De eerste set aan Weebox'en zullen worden ingezet  als test bij een selectie van deelnemers aan de iMinds-enquête enkele maanden geleden. Het is dan ook wachten op die ervaringen voor dat er meer informatie over het toestel beschikbaar komt.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 18