Home Userbase Folding@Home
Wat is Folding@Home?

Na een kleine peiling hebben we besloten om mee te doen aan het Folding@Home project.
Folding@Home is een distributed computing project van de Stanford University. Dit project simuleert het vouwen van eiwitten, ten behoeve van Stanford's onderzoek naar ziektes als Alzheimer. Het is dus een non-profit project met een erg goed doel.

Hoe meedoen?

Om mee te doen moet je allereerst de client downloaden. Je kan kiezen uit verschillende versies (grafische, screensaver en text-only versie). Na de installatie kies je een username waaronder je wenst mee te helpen aan het project. Je kan de client eveneens op verschillende computers installeren onder dezelfde username. Let wel op dat je bij de configuratie van de client de correcte username ingeeft, zoniet worden de statistieken van iemand anders bijgewerkt. Je kan controleren of een username reeds in gebruik is op deze pagina.(Indien deze pagina geen statistieken retourneert, dan is de username nog niet in gebruik)

Userbase Team

TeamTag: [UB]
TeamNummer: 34517
TeamPage: Pagina met statistische gegevens over Userbase Team

Omdat Het Userbase-team ondertussen in de top-1000 staat hebben we bijkomende pagina's:
Snelle Teampage
Uitgebreide statistieken, inclusief grafieken.

Om als Userbase Team mee te doen hebben we gekozen voor de tag: [UB]. Indien alle members van ons team dezelfde prefix aan hun username geven, is het team makkelijk herkenbaar. vb. [UB]Nob (het gebruik van de prefix is geen verplichting)

Bedankt om mee te doen! Together we'll make the world a better place!