Home Userbase De VZW
Win dankzij Userbase en Weepee een Start to VoIP pakket (en meer) Afdrukken E-mail
Geschreven door userbase   
Dinsdag 22 November 2011 14:32
We hebben gemerkt dat VoIP (Voice over Internet Protocol - bellen via je internetverbinding) sterk in populariteit is toegenomen op ons drukbezocht forum. Het is met veel plezier, en niet zonder enige trots, dat Userbase een wedstrijd organiseert in het teken van dit onderwerp. De wedstrijd gebeurt in samenwerking met Weepee Telecom, een leverancier van VoIP-diensten.

Wat is er te winnen?

  • Eerste plaats: een Start to VoIP pakket van Weepee ter waarde van 100 euro. Dit bevat een Siemens Gigaset C610 IP + 10 euro belwaarde + nummerportering of nieuw nummer ter waarde van 18 euro;
  • Tweede plaats: voucher van 50 euro belwaarde bij Weepee;
  • Derde plaats: voucher van 25 euro belwaarde bij Weepee.

Bovendien zullen de drie winnaars uitgenodigd worden voor een bezoekje, samen met enkele leden van de Userbase crew, aan het datacentra Level3 te Brussel, met rondleiding door Weepee, gevolgd door een etentje. Dit is de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over de interne werking van Weepee en om met de Userbase crew "live" in gesprek / overleg te gaan. Dit etentje zal doorgaan op vrijdagavond 9 december.

Laatste aanpassing ( Dinsdag 22 November 2011 14:48 )
 
Userbase voert enkele wijzigingen door op het forum Afdrukken E-mail
Geschreven door userbase   
Woensdag 17 Augustus 2011 15:25

Omdat userbase wil blijven beantwoorden aan de noden van haar gebruikers, hebben we enkele aanpassingen doorgevoerd op ons forum.

Karma

Sinds begin dit jaar heeft userbase haar eigen karma systeem geïmplementeerd op het forum. Karma, in de vorm van duimpjes, laat de gebruikers toe berichten positief of negatief te beoordelen. Eens een bericht te veel negatieve duimpjes heeft, kan je het niet meer zien. Dit geeft onze users de macht om ongewenste berichten zoals spam en berichten van bad trolls "onzichtbaar" te maken op het forum. De positieve werking van karma is sinds zijn invoering steeds opnieuw bewezen.

Veel van onze gebruikers vroegen om enkele uitbreidingen van het Karma-systeem. Dat enthousiasme wil userbase heel graag beantwoorden. Op de "Karmamuur" kan je de honderd laatst beoordeelde posts bekijken, terwijl je op het Userdashboard jouw posts kan bekijken die door andere users werden beoordeeld en ook de posts die jij hebt beoordeeld (telkens de laatste vijtig).

Laatste aanpassing ( Woensdag 17 Augustus 2011 16:06 )
 
Userbase heeft enkele vacatures openstaan! Afdrukken E-mail
Geschreven door userbase   
Donderdag 07 Juli 2011 02:37
Userbase heeft enkele vacatures openstaan die dringend ingevuld dienen te worden! Omdat userbase in volle expansie is, zoeken wij volk om onze crew bestaande uit geëngageerde vrijwilligers, te versterken. Concreet houdt dit in dat we op zoek zijn naar een extra moderator voor ons forum, en daarnaast zijn we ook op zoek naar (een) nieuwsredacteur(s) voor onze frontpage. Wat de functies precies inhouden kan u lezen op ons forum (>> linkje).
Laatste aanpassing ( Donderdag 07 Juli 2011 02:37 )
 
#userbase.be: Userbase op het IRC-netwerk Afdrukken E-mail
Geschreven door Christophe Peeters   
Vrijdag 05 September 2008 20:28

Userbase heeft zijn activiteiten uitgebreid met een IRC-kanaal dat een aanvulling op ons forum moet worden.

Ons chatkanaal dient als extra middel om de Userbase community uit te breiden en een beter contact te verzorgen tussen de Userbase Crew en zijn vele leden. Tevens is het ideaal om wat extra uitleg te vinden over een reeds bestaande topic.

Netwerk & Kanaal

Ons kanaal kan je vinden op het Undernet IRC-netwerk:
Servers: irc.undernet.org ~ eu.undernet.org ~ brussels.be.eu.undernet.org (serverlist)
Poort: 6667
Kanaal: #userbase.be

Handige Info       
In een IRC-kanaal dien je steeds een nickname te gebruiken, je kan niet als guest zoals op een forum spreken. Indien je lid bent van ons forum kan je best dezelfde nickname gebruiken op het IRC netwerk. Indien deze reeds in gebruik mocht zijn, kies hier dan een variant op. De Userbase Crew leden hebben in het kanaal steeds een Operator status om ervoor te zorgen dat de chatregels nageleefd worden. Naast de Userbase Crew zorgen ook een viertal bots voor de veiligheid van ons kanaal.
De Userbase Crew kan geenszins verantwoordelijk gesteld worden voor uitspraken die gedaan worden in het #userbase.be kanaal.

 
Gedragsregels Afdrukken E-mail
Geschreven door Christophe Peeters   
Dinsdag 02 September 2008 22:16

1. Disclaimer UserBase VZW

UserBase is een onafhankelijke organisatie waarvan de leden op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan rechtstreeks of onrechtstreeks gemaakt wordt. De UserBase VZW gaat als dusdanig geen enkele verbintenis aan en biedt geen enkele garantie in verband met de op de website aangeboden informatie. Evenals de correctheid van de aangeboden informatie.
Laatste aanpassing ( Maandag 29 November 2010 01:49 )
 
Disclaimer Afdrukken E-mail
Geschreven door Christophe Peeters   
Dinsdag 02 September 2008 22:14

Gebruikersvoorwaarden

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de Userbase website, http://www.userbase.be. De website werd gecreëerd en wordt beheerd door Userbase leden. Door gebruik te maken van deze website aanvaardt u die gebruiksvoorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.

Laatste aanpassing ( Dinsdag 27 Oktober 2009 01:36 )